Danka Kisslingová – Profesionálka každou svojou myšlienkou a aktivitou

Gastronómia je pre ňu celoživotnou láskou, je perfekcionistka a profesionálka. Do čoho sa pustí, to robí naplno. Majiteľka jednej z TOP reštaurácií PIVNICA U ZLATEJ HUSI a autorka exkluzívnych špecialít pod značkou CRAZY GOOD.  

Reštauráciu PIVNICA U ZLATEJ HUSI vyhľadávajú milovníci dobrého jedla aj z ďalekého zahraničia vďaka ponuke chrumkavej dozlata opečenej husi, domácim lokšiam či tradičným dezertom. ,,Vážim si každého zákazníka, ale z tých pre verejnosť známych rada spomeniem singapurského prezidenta, prezidenta UEFA Michela Platiniho, armenského prezidenta či monackého princa Alberta, ale aj viacero našich slovenských a českých osobností kultúry a spoločenského života, napríklad Ivu Janžurovú, Helenu Vondráčkovú, prezidenta Václava Havla aj Václava Klausa“ ,hovorí Danka Kisslingová. Reštaurácia so silnou rodinnou tradíciou rodiny Jajcayovej dnes získava jedno ocenenie za druhým.

Vďaka svojmu pracovnému zápalu, ale aj spoľahlivému personálu sa z malej rodinnej reštaurácie z kapacitou 16 miest stala vychýrená gurmánska reštaurácia. ,,Všetci moji zamestnanci sú profesionáli, ktorí svoju prácu robia s láskou, a to je to, čo cítiť v každom súste nášho jedla. Atmosféra je aj vďaka terajšej kapacite 220 miest stále pohodová a rodinná. Každý priestor u nás má svoje čaro, svoje súkromie a vyžarovanie. Ak k tomu pridáte výborné jedlo a kvalitné pitie, výsledok je dokonalý.“

Vďaka láske ku gastronómii a každodenným stykom s potravinami sa Danka Kisslingová inšpirovala novými kombináciami chutí. Najprv svoje ovocné kombinácie pridávala do svojich chutných dezertov, neskôr vznikli aj kombinácie s kvalitným alkoholom. A tak vznikla značka ovocných špecialít CRAZY GOOD. Ako vraví Danka Kisslingová, ,,tento produkt vznikol pre gurmánov a tým, ktorí túžia ochutnávať kvalitné potraviny. Aby mohol byť kvalitný produkt, musia byť aj potraviny kvalitné. Bez nich to nejde a dobrý gurmán vie kvalitu ingrediencií rozlíšiť. Ovocie je v biokvalite a bez prídavku chémie, používam len vysokokvalitné alkoholy. Napríklad pri čučoriedkovom s Metaxou, používam Metaxu Privat Reserve. Mojim cieľom je vyrábať naozaj exkluzívny produkt.“ Produkty CRAZY GOOD si Danka nielen sama vymyslela, ale aj ich sama varí, balí aj distribuuje.

A prečo sú výrobky pod značkou CRAZY GOOD označované za ovocné špeciality namiesto džemy? ,,Všetky svoje produkty som poslala do laboratória, kde mi robili testy kvality. Podľa slovenských noriem musí mať džem viac ako 60% cukru, málo sladký má mať od 51% do 59%. A moje ,,džemy“ majú len 35%. Mala som teda možnosť džemy docukrovať, alebo im zmeniť meno. Ale dnes, keď ľudia chcú menej sladiť, nebudem predsa zbytočne prisypávať cukor. Preto som sa rozhodla pre exkluzívnu, zdravú a chutnú alternatívu s názvom ovocné špeciality.“ hovorí Danka.

Darček vhodný na výnimočnú príležitosť

Mohlo by sa vám páčiť